IG6000

IG6000IG 6000 je generator ki vam nudi veliko svobode, namenjen je bolj zahtevnim uporabnikom, ter  večjim naporom. Zelo primeren za napajanja mobilnih hišic, delu na terenu, odlično služi kot neodvisen vir napajanja ob izpadu električne energije iz omrežja, saj je zaradi dobrega zračenja namenjen daljšemu obratovanju.

 

 

 

Kipor je blagovna znamka, ki se v zadnjem času prebija v sam svetovni vrh. Njihovi bencinski generatorji s štiritaktnimi motorji, so vrhunski izdeleki: zanesljivi, učinkoviti, lični, okolju prijazni in dostopni za solidno ceno. Generatorji so inverterski. Na izhodu generirajo stabilno izmenično napetost, ki je čiste sinusne oblike, ne glede na število vrtljajev motorja. Čista sinusna oblika izhodne napetosti omogoča napajanje vseh vrst električnih porabnikov kot so: TV in radijski sprejemniki, računalniki, tiskalniki, faksi, polnilniki akumulatorjev, el.orodja, uporaba v hibridnih sistemih... Generatorji imajo vgrajeno zaščito pred preobremenitvijo. Odlikuje jih nizka poraba goriva, saj elektronika samodejno regulira število vrtljajev glede na moč priključenega električnega porabnika. Vgrajeni so v lično in kompaktno ohišje, delovanje pa je izredno tiho

Tehnični podatki:

Frekvenca : konstantna 50 Hz (sinhronizirana), Izhodna napetost : 230 V AC, Max.izhodna moč : 6 kVA, Trajna moč : 5.58 kVA DC izhod : 12 V (8,3A), Tip motorja : Zračno hlajeni 4 taktni , OHV bencinski motor, Izhodna moč motorja : 7,7 kW /3600 obr., Kapaciteta rezervoarja 22 L, Poraba goriva : 500 g/kWh, Čas neprekinjenega delovanja : 6 h, Hrupnost na oddaljenosti 7 m : 66-75 dB, Mere (D*Š*V) v mm : 802x495x624, Masa : 95kg.